img/blog/odemealirken@2x.jpg

Esnek Ödeme Çözümleri Sunan Lidio ile Paranızı En İyi Şekilde Değerlendirin!

13.11.2023
2 dakikalık okuma

Esnek Ödeme Çözümleri Sunan Lidio ile Paranızı En İyi Şekilde Değerlendirin!

Sağladığı esnek ödeme çözümleriyle Sanal POS dünyasında öne çıkan Lidio, maliyetleri düşürerek kazancınızın artmasını mümkün hale getirir. Düşük komisyonlu Lidio Sanal POS ile herhangi bir ek kurulum/katılım ücreti ödemeden ve yüksek maliyetlere katlanmadan hızlı ve online ödeme alabilir, işletmenizi büyütebilirsiniz. Finansal süreçleri Lidio üzerinden sürdürebilmek için başvuru koşullarını yerine getirip başvuru işlemini tamamlamak yeterlidir. İlgili entegrasyonların yapılması sonrasında Lidio’yu aktif olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Lidio’da ödemeleriniz ertesi gün hesabınızda görünür.

Lidio’nun Sunduğu Çözümler Neler?

Lidio, müşterilerine pek çok çözüm yöntemi sunar. Lidio’nun müşterilerine sunduğu alternatif ödeme çözümleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Sanal Pos: Lidio, uygun fiyatlı sanal POS imkanlarıyla farklı bankalarla anlaşma yapmaya gerek duymadan ödeme alma olanağı sağlar. Tek sözleşmeyle yaklaşık 24 saat gibi bir süre içerisinde aktive edilen sistemi sayesinde tüm online ödemeleri hızlı bir şekilde almaya başlayabilirsiniz.
  • Lidio Core: Özel sistemiyle geliştirilmiş Lidio Core, tüm finansal işlemleri ve firmaya ait ödeme süreçlerini tek bir noktadan takip etmeyi sağlar. Özelleştirilmiş API’larını sisteminize entegre etmenize izin veren Lidio ile tüm servislere tek bir sistemden ulaşmak mümkün hale gelir.
  • Bayi Tahsilatları: Bayilerden ana işletmeye ödeme akışlarının düzenli ve kesintisiz sağlanması son derece önemlidir. Lidio’nun ödüllü Bayi Tahsilat çözümü , karmaşık ve zorlu tahsilat süreçlerinizi sadeleştirirken tahsilatları tek tıkla detaylı olarak raporlama, işlemleri 7/24 izleme ve nakit akışınızı rahatlatma avantajları sunar. Üstelik Lidio'nun gelişmiş sahtecilik önleme filtreleri ile hem işletmenizi hem de bayilerinizi kötü niyetli işlemlerden korursunuz.
  • Linkle Ödeme: Link ileterek ödeme almayı mümkün kılan sistem, tek çekim ya da taksitli ödemelere izin verir. PCI DSS Level 1 Güvenlik Sertifikalı sistemiyle hem müşteri bilgilerini korur hem de işletmelerin ödemelerini güvenle ve hızla almasını sağlar.
  • Akıllı İşlem Yönlendirme: Yapay zekayla desteklenen akıllı işlem yönlendirme sayesinde işlemler kural ve maliyet analizi yapılarak doğru posa yönlendirilir. Bu şekilde satışları düşük maliyetle artırmak mümkün olur.
  • Pazaryeri Çalışma Modeli: Bu sistem sayesinde tüm alıcı ve satıcıları tek platformda birleştiren Lidio, markanın pazaryeri işlemlerinin tümünü üstlenir. Banka hesabı olmayan satıcılara gerçek zamanlı Lidio hesabı oluşturma, kur farkından etkilenmeden dövizle ödeme yapma gibi çeşitli avantajlara kolaylıkla ulaşılır.
  • Sahtecilik Önleme: Türkiye'nin tek sahtecilik önleme ekibi, işlemlerinizi 7/24 inceler. Herhangi bir sahtecilik durumunda sizi koruyarak ters ibraz süreçlerinizi minimuma indirir. Sahteciliğin önüne geçerek alım-satım işlemlerinin güvenle gerçekleştirilmesini mümkün kılar.
  • Lidio Pass: Türkiye’de bir ilk olan Lidio Pass, müşterilerin kart bilgilerini güvenle saklayarak sonraki işlemlerde tek tıkla ödeme seçeneğini öne çıkarır. Bu sistem sayesinde satışları %10 oranında artırmak mümkün olur.

Lidio, ödemelerinizle ilgili tüm süreçlere hız ve esneklik kazandırmanın yanı sıra, uçtan uca çözümleriyle tahsilat süreçlerinize dair raporlama araçlarına istediğiniz formatta erişebilme imkanı sunuyor. Lidio'yu ziyaret ederek tahsilat süreçlerinizi tek bir platform üzerinde optimize edebilir ve Lidio'nun avantajlı dünyasından yararlanabilirsiniz.