img/blog/odemealirken@2x.jpg

Ödeme Alırken Tek Platform Kullanmanın Yararları

02.05.2023
2 dakikalık okuma

Ödeme alma sürecinde tahsilatları tek ekrandan yönetmek işletmelere ne gibi avantajlar sağlar öğrenmek için blog yazımıza göz atın!

Ödeme Alırken Tek Platform Kullanmanın Yararları

Ödeme alma sürecinde tek platform kullanmak güvenlik avantajları sunduğu gibi hızlı işlemler için de idealdir. İster kurumsal ister bireysel satıcı olun, ödemelerinizi tek bir platform aracılığıyla alabilirsiniz. Ek olarak, bayi ve alt bayileriniz de bu avantajlardan yararlanabilir. E-ticaret işlemlerinde tahsilat kolaylığı sağlayan seçenekleri tercih edebilir ve hesap hareketlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz. Dijital çağı etkili bir şekilde yakalayarak ödeme işlemlerini daha pratik hale getirmeyi amaçlayan tek platformlu ödeme sistemi ile hem sanal hem de fiziksel satışlarınızda çeşitli avantajlardan faydalanabilirsiniz.

E-ticaret Ödemelerini Pratik Hale Getirin

Dijital platformlar üzerinden yaptığınız satışları kapsayan ödemeleri tek bir platformla entegre ettiğinizde pek çok avantaja sahip olabilirsiniz. Bu sayede E-ticaret ödemeleriniz için gerekli işlemleri pratik bir şekilde gerçekleştirerek hesap hareketlerinizi daha kolay takip edebilirsiniz. İnternet üzerinden satış yapan iş yerleriniz için ek ödeme ücretlerinden kurtulmak istiyorsanız ödemelerinizi entegre etmeniz yeterlidir. Ayrıca ödeme işlemlerinizi yansıtan tüm raporlamalara dilediğiniz zaman sistem üzerinden ulaşmanız mümkün. E-tahsilat formlarını pratik bir şekilde oluşturarak bu belgelerle ilgili raporları da kişisel arşivinizde saklayabilirsiniz. Aynı zamanda ödeme platformunun sunduğu sahtecilik önleme özelliğinden de yararlanabilirsiniz. Böylece, tüm ödeme işlemlerini güvenli adımlarla yönetebilir ve işletmenizi büyütmeye odaklanabilirsiniz.

Satışlarınızı Farklı Platformlarda Gerçekleştirin

Hem sanal hem de saha satışlarında kullanabileceğiniz tek platformlu ödeme sistemi, çok yönlü ve kullanışlı özellikler sunar. Dijital ortamda satış yapıyorsanız link ile ödeme alma yönteminden yararlanabilirsiniz. Bu yöntem ile müşterileriniz yönlendirdiğiniz link üzerinden saniyeler içerisinde ödeme yapabilirler. Saha satışı içinse POS özelliği ideal bir ödeme alma yöntemi sunar. Akıllı telefonunuzu POS cihazına dönüştüren ödeme sistemi uygulamaları, hizmet bedelini almanızı kolaylaştırır. Tüm ödemelerinizi güvenlik endişeleri yaşamadan tek bir platform üzerinden kontrol edebilir, varlıklarınızın akışını raporlarla ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.

Çok Yönlü Bir Ödeme Akışı

Ödeme işlemlerinde ihtiyaç duyduğunuz hizmet ve uygulamalar, size tek bir platform üzerinden sunulur. Bu sistem üzerinden ödeme linkleri oluşturarak ödemelerinizi kolaylıkla alabilir ve müşterilerinize sağladığınız pratik ödeme seçeneği sayesinde satışlarınızı arttırabilirsiniz. Gerekli durumlarda iade işlemleri de sistem üzerinden yönetilebilir. Hesabınıza aktarılan ve hesabınızdan çıkan tüm para akışını detaylı raporlar ile izleyebilmeniz hesap hareketlerinizi takip etmenize yardımcı olur. Kolay analiz raporlarıyla tüm varlıklarınızın durumunu tek bir sistem üzerinden yönetebilirsiniz. Ödeme almak için oluşturduğunuz tüm linkleri görüntüleyerek bu linkler üzerinde değişiklikler yapabilir ve müşterileriniz ile paylaşabilirsiniz. Yapay zekaya dayalı Smart Switch uygulaması ile başarılı işlem adetlerini artırarak daha karlı hale gelebilirsiniz. Akıllı işlem yönlendirme servisi olarak adlandırılan bu uygulamada hatalı işlemler diğer ödeme kuruluşları ve bankalar arasında denenir ve hiçbir işlemi kaçırmamanız sağlanır.

Lidio’nun Sunduğu Avantajlardan Yararlanın

Çevrim içi ya da perakende satış yapan işletme ve firmalar, tüm ödeme çözümlerine Lidio ile kolaylıkla ulaşabilir. Lidio, tek bir entegrasyon ile tüm banka, ödeme kuruluşları ve alternatif ödeme yöntemleriyle senkronize bir şekilde çalışabilir. Siz de Lidio Core sayesinde Sahtecilik (Fraud) Çözümleri, Pazaryeri, Kart Saklama, Tek Tıkla Ödeme, Akıllı İşlem Yönlendirme ve Linkle Ödeme Alma gibi pratik hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Müşterilerinizden ödeme alırken Sanal POS’a ek olarak Kredi ile Ödeme, Puan Kullandırma, Parçalı Ödeme, Alternatif Ödeme Araçları, Havale ve EFT gibi araçları tercih edebilirsiniz. Türkiye’nin en büyük dijital ödeme platformu olan Lidio, ödemelerinize dair tüm işlem akışlarına hız ve esneklik kazandırırken, bu platformlar sayesinde varlıklarınıza dair raporlama araçlarına istediğiniz formatta erişmenize de destek olur. Lidio’yu ziyaret ederek ödemelerinizi tek bir platforma taşıyabilir ve çeşitli hizmet avantajlarından yararlanabilirsiniz.